
بروزرسانی: 23 تیر 1404
این غذاها ی ایرانی به مزاج خارجی ها خوش آمده
این غذاها ی ایرانی به مزاج خارجی ها خوش آمده
بعد از خوب به هم زدن تخم مرغ ها، پياز، جعفری، فلفل دلمه ای، هویج و پيازچه ريز خرد را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم می زنیم. بعد هم بقیه مواد را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم تا خمير نسبتا شلی به دست آيد. بعد هم با ملاقه کمی از مواد را برداشته و در روغن داغ، هر دو طرفش را سرخ می کنیم. تحقیقات نشان می دهد افرادی که گوشت قرمز مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، سکته مغزی یا دیابت هستند. گوشت های فرآوری شده نیز خطر مرگ ناشی از این بیماری ها را افزایش می دهند. و آنچه که نمی خورید نیز می تواند به سلامتی شما آسیب برساند.
- این خوراک لذیذ در کنار نان تازه و چاشنی های مرسوم ایرانی مثل ترشی و سبزی خوردن حسابی می چسبد.
- این غذا که ترکیبی از بادمجان، سیر، پیاز، گردو، نعنا داغ و کشک است می تواند در کنار سفره رنگین شما در مهمانی ها حضور داشته باشد و سفره شما را خوش رنگ تر کند.
- نسخه شور تست فرانسوی با نمک و فلفل طبخ می شود و روی آن، سس کچاپ یا مایونز می ریزند.
- کرمانی ها خورشت آلوچه را با گوشت خورشتی، آلوچه خشک، پیاز، لوبیاچیتی، رب گوجه فرنگی، سبزی هایی مثل گشنیز و جعفری، ادویه و آب لیمو درست می کنند.
بادمجان را پوست کنده و داخل شان را خالی می کنیم (اگر دوست داشتید می توانید بادمجان ها را با پوست بگذارید) و داخل شان را با مواد پر می کنیم. باز هم اگر دوست داشتید می توانید قبل از پر کردن داخل بادمجان ها، آنها را سرخ نمایید. راز خورشت قورمه سبزی خوشمزه در تعداد ساعات پخت آن است که باید بگذارید به آرامی و بر روی شعله کم پخته شود. پس از گذشت چندین ساعت، مخلوطی از آب غلیظ و تیره رنگ خورشت بر بالای ظرف جمع می شود که نشان از قورمه سبزی جا افتاده دارد. رستوران آرک آ دقیقا روبه روی کلیسای وانک قرار دارد، برای همین هم بعد از اینکه از کلیسا بیرون آمدید می توانید در آرک آ نفسی تازه کنید و قهوه ای بخورید.
لیالی فرات
بر روی خورشت لایه ی براقی از روغن و آب خورشت به چشم می خورد که نشانگر آن است خورشت در روغن و باقی مواد ساعت ها و به آرامی بر روی گاز پخته شده است. پیش از همه اندکی مزه ترش و تیز گوجه فرنگی، آب لیمو و گاهی مزه آبغوره را حس می کنید. برای پخت بادمجان ابتدا خودش را در روغن سرخ یا گریل می کنند و سپس با گوشت گوسفند، پیاز، گوجه فرنگی و ادیه جات می پزند. بادمجان نیز مانند تمام خورشت های ایرانی غلیظ است و همراه با برنج و قاشق صرف می شود. قارچ از دسته سبزیجات پرطرفدار و خوشمزه است که در سراسر دنیا با روش ها و دستور پخت های متنوعی طبخ میشود.
پر بحث ترین مطالب
کاتی رول، یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی هند است که به صورت لقمه های نان پاراتای حاوی مواد مختلف، سرو می شود. نسخه گیاهی و لذیذ کاتی رول با سبزیجات مختلف پر شده و با سس های خوش طعم هندی سرو می شود. شما همچنین می توانید در تهیه این غذای لذیذ از انواع گوشت، پیاز، فلفل برشته، سس های متنوع و ادویه استفاده کنید. بادمجان در بسیاری از غذاهای ایرانی استفاده می شود و مردم ایران عاشق آن هستند.
شما چه تجربه و نظری راجع به غذاهای ترکی دارید؟ نظرات و پیشنهادات خود را در بخش کامنت با ما به اشتراک بگذارید. اما اگر دنبال جای شیک تری برای خوردن می گورنگ می گردید به سنگاپور رفته و در رستوران Chopsuey Cafe به همراه شاه میگو و خرچنگ تازه بخورید. درون یک تابه مقداری روغن ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. زمانی که روغن داغ شد با قاشق مقداری از مایه کتلت را بردارید و داخل روغن داغ قرار دهید. اجازه دهید تا فیله ها حدود یک تا سه ساعت در دمای اتاق بماند.