خوشمزه ترین غذاهای لرستان ؛ از انواع کباب تا آش!
انتشار: مرداد 31، 1400
بروزرسانی: 23 تیر 1404

خوشمزه ترین غذاهای لرستان ؛ از انواع کباب تا آش!

خوشمزه ترین غذاهای لرستان ؛ از انواع کباب تا آش!

اگر از دوغ محلی این استان استفاده کنید آش دوغ خوشمزه تر می شود. حبوبات از مواد اصلی پخت این غذا هستند که باید از شب قبل خیس شوند تا در اصطلاح نفخ آن ها گرفته شده و زودتر پخته شوند. بعد از اضافه کردن رشته معمولا نیم ساعت زمان لازم است تا آش جا بیفتد. امروز در لیست غذاهای پرطرفدار جهان جای بسیاری از غذاهای محلی ایرانی خالی است. آرزوی ما این است که رستوران های ایرانی منوی خود را با غذاهای محلی و عطر غذاهای خوشمزه ایرانی پر کنند. آرسس شف معتقد است در این مسیر، یکی از گام های مهم یادگیری علم روز جهان است.

  • اگر از آن دور هستید جای نگرانی نیست اسنپ فود امکان سفارش آنلاین از منو رستوران گیلار را برایتان فراهم کرده است.
  • این غذاها بسیار لذیذ و پرطرفدار هستند و به راحتی تهیه می شوند و می توانید آنها را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
  • طعم بیج بیج و ترکیباتش شما را به یاد مایه ماکارونی میاندازد.
  • حاج علی می گوید که «کمتر از ده سال قبل وقتی یک مغازه خیلی کوچک کبابی داشتم یک روز که مواد کوبیده اضافه آمده بود آن ها را مانند جگر کفنی لای چربی پیچیدم و سیخ زدم و خیلی خوشمان آمد.

بعد از آماده شدن این ترکیب گندم شیر را اضافه کنید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد. حواستان باشد که رشته آشی را آخر کار اضافه کنید تا رشته به خمیر تبدیل نشود. برای تزئین آش گندم شیر می توانید از نعنا داغ و پیاز داغ استفاده کنید و کمی کشک هم چاشنی کارتان بکنید. این رستوران فضای داخلی بسیار لوکسی دارد و انواع غذاهای سنتی ایرانی و غذاهای محلی گرگان در آن سرو می شود. رستوران کدبانو با غذاهای خوشمزه اش کاری می کند که انگشت هایتان را همراه با غذا بخورید! علاوه بر طعم خوب غذاهایی که در این رستوران سر میز غذاخوری آورده می شود، ظروف سفالی و سنتی هم چیزی است که در رستوران کدبانو جلب توجه می کند.

ماهی صُبور

بعدازاینکه آب گوشت گرفته شد و روغن آن خارج شد تکه های گوشت را داخل شکمبه تمیز شده گوسفند می ریزند و آن ها را در جاهای خنک نگهداری می کنند. تنوع غذا و مهمان نوازی، دو عضو جداناپذیر از فرهنگ و سنت مردم ایران است. آنچه گردشگری را در کشور ایران جذاب تر می کند؛ غذاهای سنتی یک شهر و آداب رسوم آن ها است. هر خطه از ایران عزیز متناسب با محصول کشاورزی، شرایط اقلیمی یا سبک زندگی خود دارای غذاهای مختلف و خوراکی های متنوعی است. رهی نو در این مقاله به طور مختصر و مفید به بررسی غذاهای سنتی لرستان پرداخته است.

فلافل و سمبوسه معروف

با جست وجوی نام این کباب در اپلیکیشن های معروف سفارش غذا به دنبال رستورانی بگردید که دنده کباب کرمانشاهی سِرو می کند. اما مهم است که غذای محلی کرمانشاه را از جاهای معتبر تهیه کنید. در نهایت، با پیازداغ فراوان، نعنا داغ و دانه های سرخ انار، این آش را تزیین و سرو می کنند. نکته مهم این است که رب و آب انار را باید در مراحل آخر پخت افزود تا مانع از پخت کامل حبوبات نشود.

آموزش طریقه مصرف سبوس برنج برای سفیدی مو

از جذاب ترین غذاهای جنوب ایران، دمی لخلاخ است که بومیان بوشهری برای تهیه آن از روش های خاصی استفاده می کنند. معمولا طعم خاص این غذا به دلیل وجود تمبر هندی و لیمو امانی است. جوجه غذا با روش های پخت متنوع، یک غذای محبوب برای وعده غذایی ناهار و شام است. اگر پختن کباب کوبیده و جوجه کباب را بلد باشید، حتماً این کباب را هم بلدید. وقتی کباب کوبیده و جوجه کباب در کنار هم سرو می شوند، به آن کباب وزیری می گویند. گوجه، ترشی کلم قرمز و جعفری از همراهان خوبی هستند که می توانید با کباب وزیری میل کنید.