
بروزرسانی: 23 تیر 1404
رستوران عربی در تهران سفری با طعم ها از لبنان تا مراکش در تهران سفرزون
رستوران عربی در تهران سفری با طعم ها از لبنان تا مراکش در تهران سفرزون
این قلعه ها برای حفظ امنیت مردم در برابر یاغی ها ساخته شده اند و در مواقع ضروری مردم بدرونشان می رفتند و مردان محلی به نوبت وظیفه کشیک دهی را داشتند. مسیر دسترسی به روستا نسبتا طولانی است و به دلیل دور بودن از جاده های اصلی استفاده از خودروی شخصی توصیه می شود و انتظار اتوبوس و تاکسی را نداشته باشید. برای دسترسی به روستا از کیلومتر ۵۰ جاده قدیم نطنز به کاشان از جاده خارج شوید تا پس از ۲۰ کیلومتر رانندگی به روستای ابیانه برسید.
- بعد از آشنایی با این غذاهای خوشمزه شاید دوست داشته باشید به قم سفر کنید و دستپخت مردم این استان را بچشید و به زیارت حرم حضرت معصومه بروید.
- آش آبغوره از موادی شامل سبزی آش، بلغور، گندم، عدس، لوبیا چشم بلبلی، برنج ، آبغوره، غوره خشک، نمک، فلفل و روغن استفاده می کنند.
- مواد تشکیل دهنده این غذا به قدری همه پسند است که به جرات می توان گفت غذای مورد علاقه اکثر مردم ایران و گردشگران خارجی است.
- به طور کلی دنیای املت ها بسیار وسیع است و هیچ حد و مرزی ندارد.
البته این آش ها گرما و سرما نمی شناسند و در هر فصلی مورد استقبال قرار می گیرند. برای رزرو انواع ویلا و سوئیت و تکمیل لذت شکم گردی در شمال هم می توانید روی اتاقک حساب کنید. رستوران سید مسعود فضای خارجی هم دارد و به شما این امکان را می دهد که غذایتان را با چشم انداز جنگل نهارخوران میل کنید. به عقیده بسیاری از مشتریان این رستوران، کیفیت غذاهای آن مثال زدنی است. لندو یک نوع شیرینی بلوچی است که خاصه در زاهدان می توانید آن به وفور پیدا کنید.
گوشفیل با دوغ
این سفره خانه سنتی دارای فضایی بسیار دلنشین و زیبا است که توانسته با به کارگیری المان های سنتی، شرایطی ایجاد کند که مشتریانش بتوانند ساعتی را با آرامش و لذت سپری کنند. در منو رستوران حوض خونه می توانید انواع غذاهای سنتی ایرانی، از کته فسنجان و قورمه سبزی تا قلیه ماهی، مرغ ترش، باقلاقاتوق و انواع ته چین را مشاهده کنید. منویی کامل که به شما این فرصت را می دهد تا غذاهای سنتی اصلی بیشتر مناطق ایران را امتحان کنید. حوض خونه کافی شاپ هم دارد که در آن می توانید انواع نوشیدنی ها و دسرهای کلاسیک و مدرن را سفارش دهید. غذاهای مردم ابیانه به سایر مناطق کویری ایران شباهت دارند و بسیار خوشمزه اند. غذای محلی روستا گِپا نام دارد که نوعی قرمه با گوشت گوسفند قربانی است.
کباب متری، رویای عاشقان کباب
بعد از اینکه قاشقی از انواع آش های متنوع یزدی نوش جان کردید، وقت آن است که به عنوان میان وعده یا حتی وعده اصلی، سراغ غذاهای نونی و انواع کوفته های یزدی برویم. آش گندم یکی از آش های سنتی یزدی است که به خصوص در روزهای عزاداری در محرم و صفر، در بین مراسم فوق العاده دلنشین یزدی، صفای دیگری دارد. به همین دلیل این آش را آش امام حسین هم می نامند؛ چون اغلب در محرم طبخ می شود.
سپس آب آن را خالی کنید و برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید. در کف قابلمه، ته دیگ مورد نظر خود را بچینید و به صورت لایه لایه، برنج و مخلوط هویج، خلال نارنج و پیاز داغ را در قابلمه بریزید. در پایان، کمی کره روی برنج بریزید و اجازه دهید تا هویج پلو برای ۴۵ دقیقه روی شعله ملایم گاز با دم کنی، دم بکشد. گوشت دنده را به تکه های کوچک برش بزنید؛ به طوری که هر تکه دارای دو دنده باشد.