
بروزرسانی: 23 تیر 1404
سمبوسه و طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و نکات مثلتی کردن آن
سمبوسه و طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و نکات مثلتی کردن آن
و دوم از ماهیتابه رژیمی برای سرخ کردن سمبوسه استفاده کنید. با این روش دیگر نیازی به ریختن زیاد روغن برای سرخ کردن سمبوسه نیست. برای درست کردن سمبوسه در فر، باید از چند دقیقه قبل فر را روشن کنید تا فضای داخلی آن کاملا گرم شود. درجه فر بستگی به نوع فر دارد، اما معمولا بین 200 تا 220 درجه سانتی گراد، دمای مناسبی است. حدود 5 تا 10 دقیقه زمان لازم است تا سمبوسه ها کاملا طلایی شوند. البته برای رنگ و لعاب بهتر می توانید از ترکیب روغن زیتون و زرده تخم مرغ به عنوان رومال سمبوسه ها استفاده کنید.
- لایه ها را به شکل مثلث \u200fجمع کرده و با لبه ها را با انگشت فشار دهید تا هنگام سرخ کردن در روغن باز نشود.
- مواد را جدا گانه تفت می دهیم و کمی پودر کارى و مقدارى فلفل و نمک مى زنیم.
- \u200fقسمت هایی که لایه ها روی هم قرارگرفته اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ کردن از هم باز نشوند.
- مشابه قبل سمبوسه را در تابه سرخ کرده و با سس کچاپ میل کنید.
- حالا باید سیب زمینی ها پوره شده را اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید.
در صورت تمایل می توانید سیب زمینی آب پز له شده یا نگینی خردشده نیز به مواد سمبوسه اضافه کنید. بعد از اینکه پخته شد، پوست آنها را جدا کرده و خوب له می کنیم. اگر بخواهید به مواد سمبوسه گوشت چرخ کرده اضافه کنید باید بعد از تفت دادن پیاز ها ، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. حالا زمانی که چنگال به راحتی درون سیب زمینی فرو رفت حرارت را خاموش می کنیم، سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
دستور پخت سمبوسه سیب زمینی
می توانید برای تهیه سمبوسه به جای نان لواش از خمیر یوفکا یا خمیرهای خانگی استفاده کنید. دستوری که در ادامه می آید، مواد لازم و طرز تهیه یک خمیر خانگی پوک و سبک است که می توانید از آن برای تهیه سمبوسه یا پیراشکی استفاده کنید. سمبوسه غذایی ترد و خوشمزه است که طرز تهیه آسانی دارد. نکته جالب درباره سمبوسه این است که هیچ محدودیتی برای درست کردن آن وجود ندارد. به این معنا که شما می توانید با هر ماده ای که دوست دارید، سمبوسه را درست کنید.
کامل ترین طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم های مختلف
حالا یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. در ادامه سمبوسه ها را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. حالا مواد سمبوسه را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شود، سپس از روی حرارت برمی داریم.
سمبوسه (Samosa) نوعی اسنک عربی است که با نان یا خمیر مخصوص و مواد مختلفی نظیر سیب زمینی، گوشت چرخ شده، مرغ، پیاز و … درست می شود. این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد که از جمله آن می توان به سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی و سمبوسه مرغ اشاره کرد. البته روش پخت انواع سمبوسه یکسان است و فقط مواد داخل آن تغییر می کند. به همین دلیل شما با یادگیری دستور تهیه سمبوسه، می توانید با ذوق و سلیقه خود مواد داخل سمبوسه را تغییر داده و آن را مطابق سلیقه خودتان درست کنید. سمبوسه غذایی راحت و محبوب است که برای وعده ناهار، شام، افطار و یا حتی به عنوان پیش غذا استفاده می شود. ابتدا قارچ های خشک و تمیز را ریز ریز کرده و در کره تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده و سپس ژامبون و پودر فلفل سیاه هم به آن بیفزایید.