
بروزرسانی: 23 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود
طرز تهیه سمبوسه به 4 روش مختلف مجله اسنپ فود
در قرن سیزدهم هجری، تجار ایرانی سمبوسه سیب زمینی را با خود به هند بردند و در هند با تغییر ظاهر و نحوه پخت، سنبوسه سیب زمینی به یکی از غذا های پرطرفدار در هند تبدیل شد. سمبوسه سیب زمینی در واقع نوعی پای است که آنرا با نان لواش نیز طبخ می کنند. سمبوسه سیب زمینی در واقع نان لواش برش خورده است که با مخلوطی از گوشت، سبزیجات معطر، سیب زمینی و ادویه پر می شود. برای شروع سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه می ریزیم.
- به این شکل طرز پیچیدن نان سمبوسه نیز به همان شکل مشابه که در بالا اشاره کردیم، انجام خواهد شد.
- های بای\xa0نام یکی از بیسکویت های پرطرفدار و خوشمزه ای است که در تمام فروشگاه ها و سوپرمارکت های محله ها پیدا می شود.
- با چند کلیک، سمبوسه های خوش عطر و بو و اشتهابرانگیز را درب منزل خود تحویل بگیرید.
- شما می توانید این سمبوسه را با مرغ یا بدون مرغ با نان لواش یا خمیر پیراشکی آن را تهیه کنید.
با چند کلیک، سمبوسه های خوش عطر و بو و اشتهابرانگیز را درب منزل خود تحویل بگیرید. معمولا برای پخت سیب زمینی پوست سیب زمینی ها رو میگیرم و به شکل آبگوشتی خرد میکنم و با مقدار خیلی خیلی کمی آب میذارم تا روی حرارت ملایم با نمک بپزه. برای کاهش مصرف روغن در زمان سرخ کردن سمبوسه دو پیشنهاد برای شما داریم. ابتدا به جای نان لواش از خمیر یوفکا برای پیچیدن سمبوسه استفاده کنید.
بارش باران و احتمال آبگرفتگی معابر در ۵ استان/ وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در ۶ استان
داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ می کنیم. حالا سیب زمینی آماده شده را هم به پیاز داغ افزوده و تفت کوچکی می دهیم. روغن رو در ماهیتابه میریزیم و سمبوسه ها رو روی حرارت متوسط از هر دو طرف سرخ میکنیم.
غذای رژیمی با سیب زمینی آب پز/ سیب زمینی را به این روش بپزید تا سریع وزن کم کنید
سمبوسه سیب زمینی با پیازچه، هم با گوشت و هم بدون آن خوشمزه و خوش عطر است. در واقع طرز تهیه سمبوسه جنوبی، به نوع سس مخصوصی است که با آن همراه می شود. برای تهیه سمبوسه به این روش، به سیب زمینی، پیاز، قارچ، سوسیس و مقداری پنیر پیتزا نیاز دارید. هر کدام از این مواد را به صورت نگینی خرد کرده و به طور جداگانه سرخ کنید.
سمبوسه جنوبی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . سپس در گوشه بالایی نان های برش خورده مقداری از مواد گوشتی خنک شده را بریزید و با زاویه 90 درجه نان را تا بزنید تا به شکل مثلث دربیاید.