طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو
انتشار: مرداد 21، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو

طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو

نصف استکان آب سرد به آن اضافه کنید (می توانید از یک قالب یخ استفاده کنید) هر نیم ساعت این کار را تکرار کنید. سه بار این کار را انجام بدهید 1 ساعت مانده به آخر پخت فسنجان رب انار را اضافه کنید و در آخر شیرینی آن را بچشید اگر ترشی و شیرینی آن کم بود به آن اضافه کنید. در طرز تهیه فسنجون با کدو باید بعد از خرد کردن کدو، آن را بخارپز کنید. کدو به دلیل طعم شیرینی که دارد می تواند بسیار ترکیب جذابی را با شکر و رب انار در این غذا ایجاد کند. فیله بوقلمون می تواند جایگزین سینه مرغ در این غذا باشد. توجه داشته باشید به دلیل بافت نرم کدو باید حتماً با حرارت ملایم خورشت شما پخته شود تا کدو وا نرود.

  • می توانید به جای شکر، نصف لیوان پوره کدو حلوایی بریزید، تا خورش خوشرنگ تر شده و لعاب بیشتری بگیرد.
  • در یک قابلمه ترجیحا مسی یا روی باشد گردو را بریزید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید که نسوزد سپس مقداری روغن به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید تا روغن گردوها از آن ها خارج شود.
  • اگر می خواهید طعم خورشت شما ملس باشد کافی است یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.
  • زمانی که مرغ ها پخت آن ها را ریش کنید و به گردوها اضافه کنید سعی کنید زیاد ریز ریش نکنید و بگذارید حسابی جا بیفتد اگر آب آن کم شد و روغن حسابی ننداخت از آب مرغ به آن اضافه کنید.
  • اندازه گوشت ها اگر برابر و کمی درشت باشد خورشت فسنجون شما رو زیباتر می کند.

در این مقاله درباره سقف کناف ساده و هر آنچه لازم است درباره آن بدانید، بیشتر خواهیم گفت. اگر می خواهید که سلامت شما تحت تاثیر عادت های بد قرار نگیرد، باید آنها را با عادت های خوب جایگزین کنید. مردمک سوراخی است که در وسط عنبیه چشم قرار دارد و ورودی مسیر نور به داخل چشم است.

چیکن کوردن بلو غذایی آمریکایی

حدود یک تا یک و نیم ساعت دیگر نیاز است که خورش روی حرارت ملایم بماند تا به طور کامل جا بیفتد. خورش فسنجان غذایی است که خیلی آسان و بدون دردسر آماده می شود. مهم ترین فاکتور برای درست کردن یک فسنجون خوشمزه و جا افتاده صبر است. نکته مهم در این مرحله این است که گردو را خیلی کم باید تفت دهید زیرا تفت دادن اضافی آن می تواند باعث سوختن گردو شود که باعث می شود روی طعم خورش تاثیر منفی می گذارد. پس اینکه گردو را یک دقیقه تفت دادید ۶ یا ۷ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و درب آنرا بگذارید.

آموزش طرز تهیه خورش فسنجان و اصول پخت فسنجون مجلسی و خوشمزه

این خورشت کاملاً مزه ترش شده ای دارد که با استفاده از رب انار شمالی تهیه می شود. برای طرز تهیه خورشت فسنجان دستورالعمل های متفاوتی وجود دارد که بسته به اقوام گوناگون ایرانی در جاهایی هر چند جزئی با یکدیگر فرق می کنند. در تمامی فسنجان ها نیاز به گردو و روغن داریم و باید در تمامی روش های طبخ خورشت فسنجان، خوش حوصله باشیم. در این مقاله طرز تهیه فسنجون به روش های مختلف بیان گردید.

دستور فلافل خوشمزه خانگی مثل بیرونی بدون جوش شیرین و بیکینگ پودر

همچنین اگر دوست دارید خورشت فسنجان ترشی داشته باشید می توانید شکر را کمتر در آن استفاده کرده و رب انار بیشتر درون آن بریزید. برخی افراد فسنجان گیلانی را با گوشت قلقلی نیز درست می کنند. برای این کار باید ابتدا خورش فسنجان را بدون گوشت و مرغ آماده کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و کمی زردچوبه ترکیب کنید و خوب ورز دهید.