
بروزرسانی: 23 تیر 1404
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
طرز تهیه ی سمبوسه دستور ساده و گام به گام تهیه انواع سمبوسه
انبه یا پودر آن به علاوه رب و فلفل و نمک را در یک تابه کوچک بریزید و نیم ساعت بجوشانید. وقتی خوب قوام آمد سرکه را هم اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه جوشیدن تابه رو از روی حرارت بردارید و در سس را در ظرف مخصوص سرو کنید. حالا نان لواش را به شکل نوار های باریکی برش داده و یک سمت نان 1 قاشق مواد سمبوسه ریخته و نان را به شکل مثلثی تا می کنیم تا انتهای نان. مواد سمبوسه همین ترکیب پیاز سرخ شده، سیبزمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل هست. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
- باقی مراحل؛ یعنی پیچیدن و سرخ کردن سمبوسه ها مشابه قبل است.
- برای تهیه سمبوسه پیتزایی ابتدا؛ پیاز را ریز خرد یا رنده کنید و در تابه با مقداری زردچوبه و فلفل تفت دهید.
- البته در صورت تمایل می توانید از دیگر سبزیجات معطر نظیر شوید هم در تهیه سمبوسه استفاده کنید.
در ادامه به همین روش سمبوسه ها را درست می کنیم تا مواد سمبوسه تمام شود. در این مرحله فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس برش می زنیم و دانه های درون آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را با چنگال یا چاقو تست می کنیم. موقع ریختن مواد میانی داخل نان لواش، مقداری پنیر پیتزا روی مواد ریخته و نان را بپیچید.
سمبوسه سیب زمینی و گوشت
اگر قصد دارید یک سمبوسه خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد میکنیم در ادامه حتما طرز تهیه سمبوسه ساده را مطالعه کنید. سمبوسه یکی غذای بسیار خوشمزه جنوبی است که کمتر در منزل طبخ می شود و بیشتر در دکه های خیابانی به همراه فلافل به فروش می رسد. سمبوسه تنوع بالایی دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود که با نام های مانند سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه سبزیجات ، سمبوسه مرغ و … شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه در ادامه با همدوره همراه باشید.
خورش نخود فرنگي با مرغ
پس از 20 دقیقه، وقتی سیب زمینی ها آب پز شد، آن ها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید. باقیمانده جعفری خورد شده را با پوره سیب زمینی مخلوط کنید. در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم. در این مرحله نان های لواش را را به صورت طولی با عرض ۶ تا ۸ سانتی متر برش می زنیم. در مرحله دوم از پخت سمبوسه پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. سپس در یک تابه بزرگ مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک شود.
ولی شما خیلی بهش بها ندید و روغن خیلی زیادی مصرف نکنید. در انتها هم با حوله های مخصوص روغن اضافیش رو بگیرید. البته اگه خواستید مشکلی پیش نمیاد که با پوست به شکلی که عموما پخته میشه سیب زمینی ها رو بپزید. فقط اگر از این روش استفاده کردید حتما باید آبی که برای پختن استفاده کردید خشک بشه و سیب زمینی پوره شده حالت آبکی نداشته باشه. برای خوشرنگ تر شدن پوسته نان می توانید مقداری زردچوبه به روغن داغ شده اضافه کنید.