
بروزرسانی: 23 تیر 1404
طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین آشپزی ها
طرز تهیه 8 نوع سمبوسه خوشمزه و متفاوت به همراه تزیین آشپزی ها
در مرحله بعدی آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. بعد محلول آب و خمیر مایه را به آرامی و در چند مرحله به آرد اضافه کرده و مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید. زمانی که خمیر کمی شکل گرفت، قاشق را کنار گذاشته و مواد را با دست ورز دهید. در این مرحله روغن زیتون را هم به مواد اضافه کرده و دوباره با دست ورز دهید تا خمیر کاملا شکل بگیرد. زمانی که خمیر حالت لاستیکی پیدا کرد، آن را به قطعه های کوچک تقسیم کنید. سپس تکه های خمیر را گلوله کرده و روی یک سینی قرار دهید.
- مواد رو در گوشه اولش بریزید و به شکل مثلثی تا بزنید و اونقدر تکرار کنید تا به انتهای نان برسید.
- روغن را در حرارت گرم کنید و سمبوسه را داخل آن بگذارید تا سرخ شود.
- در این مرحله فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس برش می زنیم و دانه های درون آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
- مواد اصلی این سمبوسه، سیب زمینی، پیاز، سینه مرغ، فلفل دلمه ای ، قارچ و پنیر پیتزا است.
اگر به جای سرخ کردن سمبوسه، آن را در فر درست کنید، سالم تر می شود و چربی آن کاهش می یابد. البته با این کار کمی تردی سمبوسه کم می شود ولی رژیمی تر خواهد بود و مصرف روغن را کاهش می دهد. به همین دلیل توصیه می کنیم برای درست کردن سمبوسه در تعداد زیاد و برای مهمانی ها از فر استفاده کنید. برای درست کردن سمبوسه در فر مشابه دستور قبلی مواد میانی را آماده کرده و سمبوسه ها را بپیچید. سپس فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و صبر کنید تا فر گرم شود.
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی در فر
این مثلث چند چرخ می خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود کمی مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکند. اگر بپرسیم که چطور کباب تابه ای مرغ درست کنیم؟ احتمالا خیلی از شما ... اپلیکیشن آموزش آنلاین آشپزی را حتما نصب کنید و به عنوان یک کتاب دیجیتالی آشپزی از آن استفاده کنید.
مواد لازم سمبوسه سیب زمینی
اگر می خواهید مانند جنوبی ها سمبوسه هایتان تند و خوشمزه باشد حتما از فلفل قرمز تند و زیاد هم استفاده کنید. حالا ماده میانی سمبوسه آماده است و باید نان های لواش را آماده کنیم. برای این منظور نان های لواش را به صورت طولی با عرض دلخواه برش می زنیم. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه می دهیم کمی خنک شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و آنها را با گوشتکوب می کوبیم تا به شکل پوره سیب زمینی در بیایند، سپس آنرا کنار می گذاریم. روغن را در حرارت گرم کنید و سمبوسه را داخل آن بگذارید تا سرخ شود.
سپس سمبوسه ها را درون ظرف مناسب قرار داده و سرو کنید. در این مقاله سعی کردیم طرز تهیه سمبوسه را به روش های مختلف شرح دهیم. با این حال، برای تجربه این طعم های مختلف و بی نظیر، راه کوتاه تری هم وجود دارد و آن، سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود است.