غذاهای محلی اصفهان؛ لیست کامل غذاهای اصیل اصفهانی
انتشار: تیر 02، 1400
بروزرسانی: 23 تیر 1404

غذاهای محلی اصفهان؛ لیست کامل غذاهای اصیل اصفهانی

غذاهای محلی اصفهان؛ لیست کامل غذاهای اصیل اصفهانی

آش ها در بین غذاهای محلی یزد جایگاه ویژه ای دارند و یکی از معروف ترین آنها آش شولی است. برای تهیه این خورش از مرغ، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، غوره، پیاز و رب گوجه فرنگی استفاده می شود. از دیگر مواد لازم برای تهیه آش خشکبار، سبزی آش، گوشت استخوان دار، رشته، شیره انگور، حبوبات اعم از نخود، لویبا و عدس، پیاز و نعناع می باشد.

  • یکی از بهترین انتخاب های برای سفر به بابلسر، سفر در پاییز و اجاره ویلا در بابلسر است تا بدون دغدغه این فصل زیبا را در بابلسر مشاهده کنید.
  • گوشتی که برای تهیه این غذا استفاده می شود، بسته به انتخاب سرآشپز، می تواند گوشت گاو یا خوک باشد، پس لازم است که موقع سفارش غذا این نکته را حتما سوال کنید.
  • برای تزئین حلیم از سرشیر، دارچین، کنجد، پودر نارگیل، شکر و گوشت ریز شده بوقلمون یا مرغ استفاده می کنند.
  • در ضمن اگر نخواستید به رستوران مراجعه کنید تا در محیطی شلوغ قرار بگیرید، رستوران آفتاب گردان دارای سرویس بیرون بر هم می باشد و غذا ها داغ و به موقع ارسال می شوند.
  • نافله غذای سنتی استان خوزستان و شهر اهواز است که طعم شیرینی دارد و در پخت آن از موادی مثل پیاز، سرکه، آرد نخودچی، نعنای خشک، گوشت چرخ کرده و شکر استفاده می شود.

هر نقطه از ایران زیبا را بگردید، سفره ای خوش رنگ و لعاب از غذاهای سنتی خوش عطر و مزه پیدا می کنید، که حسابی هوش از سرتان خواهد برد. باتوجه به مطالبی که گفته شد، در تهیه غذاهای چابهار از ادویه های مخصوص و زیادی استفاده می شود و ممکن است مزه بعضی از غذاها اندکی تند باشد، اما با هر ذائقه ای سازگار هستند. از طرفی غذاهای این شهر بسیار مقوی بوده و ازآنجایی که در بیش تر خوراکی های خود از خرما استفاده می کنند، خاصیت بالایی دارند. برای تهیه این شیرینی ها نیز می توانید به فروشگاه های سنتی و شیرینی فروشی هایی که اغلب در مرکز جزیره و قسمت مسکونی آن واقع شده است، مراجعه کنید. خبیصه، ساگو، لگیمات، رنگینه، خنفروش، نشاء، بلالیط، عصیده،عرریت و جلاب از معروف ترین شیرینی های محلی کیش می باشند.

طرز تهیه واویشکا مرغ

قورمه سبزی یا خورش سبزی با سبزی قورمه (تره، جعفری، شنبلیله، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر)، لوبیا (قرمز، چیتی، چشم بلبلی)، پیاز و گوشت قرمز درست شده و معمولا با برنج سرو می شود. طبخ قورمه سبزی به زمان بسیاری نیاز دارد؛ زیرا با پخت طولانی، خورش جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود. جالب است بدانید که روز اول آذرماه را  به نام روز جهانی قورمه سبزی نام گذاری کرده اند.

مرجو خورش طالقان

آش عباسعلی یا وسلی یک آش مقوی است که با گوشت گوسفندی، بلغور گندم، برنج، عدس، نخود، لوبیا سفید، لوبیاچیتی، پیاز، پیازداغ و ادویه جات درست می شود. فوت کوزه گری خوشمزه تر شدن این آش استفاده از روغن حیوانی کرمانشاهی و برنج دودی است. خورشت خلال یکی از معروف ترین و لذیذترین غذاهای کرمانشاه است. این غذای محبوب که بازیگر اصلی آن خلال بادام درختی است بیشتر در مهمانی های رسمی و مجالس مهم سرو می شود. برای تهیه شلکینه از موادی مثل آرد، شیر، زرده تخم مرغ، روغن محلی، شیره خرما یا انگور و زعفران دم کرده استفاده می شود. این نان خوشمزه روی وسیله ای به نام ساج که شبیه ماهیتابه برعکس است درست می شود و پخت آن در مهمانی ها رایج است.

معروف ترین غذاهای محلی دبی کدامند؟

محیطی دنج و آرام، وجود تابلوهای زیبای نقاشی روی دیوارها و رفتار عالی پرسنل، همه و همه باعث شده تا این رستوران یکی از بهترین رستوران های شیراز باشد. سرویس دهی و ارائه خدمات و کیفیت غذاها در این رستوران رضایت بخش بوده و قیمت های آن نیز برخلاف سایر رستوران های لوکس شیراز مناسب است. قیمت غذاهای مختلف سرو شده در این رستوران مناسب است و می توان گفت ارزانترین رستوران شیراز، رستوران شرزه است. نزدیکی رستوران شرزه به بناهایی مانند بازار وکیل و هتل زندیه، از دیگر مزایای این رستوران است. این شیرینی بسیار لذیذ اصفهانی قدمتی نزدیک به 500 سال دارد و برای اولین بار هم در اصفهان درست شده است. این شیرینی اصیل ایرانی، همانطور که از اسم آن هم مشخص است، از شهد بوته گز درست می شود که در مناطق مرکزی ایران به وفور یافت می شود.