
بروزرسانی: 23 تیر 1404
فرارو بهترین رستوران های خارجی و بین المللی تهران
فرارو بهترین رستوران های خارجی و بین المللی تهران
چنگ مال خرما با نان تافتون خردشده، گردوی آسیاب شده، مغز گردو، روغن حیوانی و خرمای چرخ کرده درست می شود. مردم لرستان برای درست کردن جگروز، اول جگرها را می شویند و بعد آن را در لایه نازکی از پیه یا چربی شکم گوسفند یا گوساله می پیچند و به سیخ می کشند. بعد سیخ های جگر را روی منقل می گذارند تا یک وعده جگروز خوش مزه آماده سرو شود. توصیه می کنیم در سفر به لرستان رژیم گیاهخواری خود را کنار بگذارید و خودتان را از چشیدن طعم کباب های بی نظیر این منطقه به خصوص گله بریژ محروم نکنید. این دسر بسیار خوشمزه است و توصیه می کنیم حتماً در سفر به اراک آن را امتحان کنید.
- برای کوکو مرغ سوخاری نیاز به سرخ کن ندارید و با مواد زیر می توانید این غذای جدید را درست کنید.
- فضاي رستوران دنج و آرام است و براي مراسم و جشن ها انتخاب خوبي به شمار مي رود.
- بریان نام غذا و بریونی نام محلی است که بریون را سرو می کند.
- این رستوران غذاهای دریایی متنوع، انواع نودل و پیش غذاهای جذابی نیز دارد که ممکن است در هر جای تهران پیدا نکنید.
- ترخینه یکی از غذاهای سنتی ایلام است که در استان های لرستان، کرمانشاه و کردستان هم طبخ می شود و بسیار مغذی است.
توصیه های پزشکی موجود در سایت فقط جهت اطلاع رسانی بوده و جایگزین تشخیص پزشک نیست . شما به هیچ عنوان مجاز به خوددرمانی با استفاده از اطلاعات این سایت نیستید. هیچ گاه در مورده بیماری ها و روش های درمان ، در گوگل جستجو نکرده و به اطلاعات موجود در اینترنت اطمینان نکنید. اگر برای کسب مهارت شیرینی پزی به دنبال بهترین آموزشگاه شیرینی پزی با مدرک بین المللی در تهران هستید، روی لینک کلیک کنید.
کباب: غذای تفریحات ایرانی ها
سوپ پیاز فرانسوی را می توان جزو مشهورترین سوپ های دنیا برشمرد. این سوپ، از خلا ل های نازک پیاز تشکیل شده است که به آرامی در کره سرخ شده اند و با آب گوشت درآمیخته اند. عطر و طعم وسوسه کننده سوپ پیاز فرانسوی، از ترکیب پیازهای کاراملی شده، برش نان فرانسوی و پنیر برشته شده روی آن حاصل می شود.
طرز تهیه پنکیک بدون شیر با ماست و کره خوشمزه و آسان
۲ حبه سیر را له کنید و به همراه زعفران دم کرده و کمی نمک در یک ظرف مخلوط کنید. سپس ماهی را به تکه های متوسط خردکنید و در این مخلوط بخوابانید تا مزه دار شود.2 ساعت اجازه دهید ماهی داخل مواد بماند تا خوب طعم بگیرد. به مدت هفت ساعت فیله های ماهی را داخل نمک، زردچوبه و فلفل می خوابانیم، سپس آن را سرخ می کنیم و اجازه می دهیم نیم پز شود.
پنکیک مراکشی، میان وعده ای خوشمزه و پرطرفدار
غذایی پرتغالی که افسانه های مختلفی نیز درباره آن وجود دارد . پاستل د ناتا جز گروه شیرینی ها محسوب می شود که طرفداران بسیاری زیادی را در کشور پرتغال دارد . کروسان ها نیز اخیرا طرفداران بسیاری از در سرتاسر جهان پیدا کرده اند .