فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره
انتشار: اسفند 24، 1401
بروزرسانی: 23 تیر 1404

فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره

فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره

در این مرحله به اندازه ای که دوست دارید به خورش نمک بزنید و به همراه مرغ و پیاز تفت دهید. با تغییر رنگ سینه مرغ می توانید گردو ها را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه ی دیگر هم تفت دهید. در این مرحله داخل قابلمه ای که می خواهید فسنجان را در آن اماده کنید مقداری روغن بریزد و اجازه دهید تا داغ شود. سپس پیاز ها را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند. گیلانی ها معمولا برای درست کردن فسنجان و خوشرنگ شدن آن از یک کفگیر یا ملاقه آهنی استفاده می کنند.

  • همچنین بوقلمون باید به همراه ۶ لیوان آب سرد با حرارت ملایم پخته شود.
  • پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و سعی کنید که از مقدار نگینی که انتظار دارید کوچکتر هم باشد که کیفیت بهتری به غذای شما بدهد.
  • فرایند پخته این خورش مانند تهیه با مرغ است با این تفاوت که گوشت بوقلمون کمی دیر پز تر است و به همین دلیل زمان پخت کمی طولانی تر خواهد شد.
  • اجازه دهید یکی دو ساعت خورش حسابی جا بیفتد و روغن بیندازد.

پس اگه دوست ندارین این اتفاق بیوفته خیلی راحت رب گوجه رو حذف کنید. فسنجان شمالی معمولاً خیلی ترش است ولی در بقیه نقاط ایران اغلب فسنجان را ملس درست میکنند. من برای لعاب دادن به خورشت فنسجان از سیب زمینی با رنده ریزهم استفاده کردم اونم خیلی خوب می شود.

طرز تهیه بستنی یخی با میوه

اگر به تهیه غذا های شمالی علاقه دارید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله لیست غذاهای شمالی با دستور را مطالعه کنید. جهت تهیه مواد اولیه با کیفیت برای خورشت فسنجان مانند گردو می توانید از سرویس اسنپ اکسپرس کمک بگیرید. با استفاده از از این سرویس می توانید بهترین مواد اولیه را در کمتر از ۳۰ دقیقه درب منزل تحویل بگیرید.

طرز تهیه فسنجان با مرغ و تمام نکات خورشت فسنجون خوشمزه و غلیظ

در این مرحله گوشت مرغ ، شکر ، مقداری نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه را خیلی ملایم کنید تا خورش کاملا جا بیفتد. برای تهیه خورشت فسنجان ملس و جا افتاده با مرغ ابتدا باید تکه های مرغ را به مقداری نمک، فلفل و زعفران دم کرده آغشته کنید و با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. در این مرحله مرغ های پخته و تفت داده شده را به سایر مواد فسنجون اضافه کنید. با یک قاشق یا کفگیر مرغ را با مواد دیگر هم بزنید تا به هم آغشته شوند. شعله گاز را ملایم کنید و صبر کنید خورش فسنجون روی شعله ملایم گاز حسابی بپزد، جا بیفتد و به روغن بیفتد.

طرز تهیه قورمه سبزی جا افتاده و مجلسی + نکات پخت

گردو باید در حدی روی شعله باشد، که وقتی با پشت دست خود را روی گردوها می گذارید، گردوها داغ شده باشند و شما در پشت دست خود داغی را احساس کنید. سپس پیاز ها را رنده کنید، یک قابلمه برداشته و آن ها را با مقداری روغن تفت دهید و مقداری زردچوبه اضافه کنید. همان طور که گفتیم فسنجان ریشه گیلانی دارد و علاوه بر گوشت مرغابی، ادویه و سبزی محلی نیز برای تهیه آن استفاده می کنند. گاهی اوقات هم به جای رب انار، به سراغ رب ازگیل می روند. گیلانی ها برای تهیه فسنجان مجلسی از مرغابی یا خوتکا (نوعی مرغ وحشی) به جای مرغ استفاده می کنند. این گوشت معمولا به صورت درسته پخته و به همان شکل سرو می شود.