محبوبترین غذاهای محلی ایران ؛ از شیرازی پلو تا آبگوشت قرمه همدان پلازا
انتشار: خرداد 24، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

محبوبترین غذاهای محلی ایران ؛ از شیرازی پلو تا آبگوشت قرمه همدان پلازا

محبوبترین غذاهای محلی ایران ؛ از شیرازی پلو تا آبگوشت قرمه همدان پلازا

این تجربیات گاهی با تماشای زیبایی های آن مکان و ارتباط با بومی های یک منطقه اتفاق می افتد و گاهی خودش را در میان عطروطعم غذاها جای می دهد. غذاهای هر منطقه می تواند بخشی از روح و خاطرات شما را در میان عطروطعم منحصربه فردشان جای دهد و برای همیشه در گوشه ذهنتان ماندگار شود. این غذا می تواند ذائقه هر کسی که برنج را با طعم شیرین دوست ندارد، عوض کند. ابتدا برای طبخ این غذا، برنج را با شیره خرما دم می اندازند و سپس به همراه ماهی برشته میل می کنند. چزنک به معنای نان فطیر و رغو به معنای روغن حیوانی و محلی می باشد.

  • این خورشت که از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایران است را با ماهی جنوب، تمبر هندی و سبزی معطر می پزند.
  • این غذا را می توانید با نان نوش جان کنید و اگر در روزهای سرد زمستان آن را بخورید، ترکیب دل انگیری برایتان خواهد ساخت.
  • شاید برای اولین بار که ظاهر این غذا را ببینید، فکر کنید یک غذای فست فودی است اما قایرمه همان کنگر سرخ کرده است.
  • همچنین در برخی نواحی ایران از ادویه های متفاوتی برای طعم دهی استفاده می کنند.

علت پیشی گرفتن کباب کوبیده از سایر کباب ها در محبوبیت میان ایرانی ها چرب و نرم بودن آن است. اینکه قلوه گاه گوسفندی که سهم دیگ آبگوشت است، چنین کباب دلچسبی شده، حاصل ذوق یک آشپز ایرانی بوده است. در این بخش خاص، می خواهیم از داستان های ویژه و جالب درباره غذاهای ایرانی معروف برای شما نقل کنیم. دنده کباب کرمانشاهی، کوفته ریزه، دست پیچ کرمانشاه، سوپ ترخینه، آش کشک و بادمجان و سیب پلو از غذاهای پرطرفدار ایرانی استان کرمانشاه است. ایران طیف وسیعی از لهجه ها، سبک زندگی، سنت و آداب و رسوم منطقه ای را در بر می گیرد.

خورشت میگو

یکی از مشهورترین این غذاها، سمبوسه محبوب و پرطرفدار اهوازی هست که در اکثر استان های کشور نیز توسط مردم پخت می شود. به نظر می رسد طعم تند فلفل یکی از مهم ترین دلایل علاقه ی خوزستانی ها به این غذای خوشمزه و دوست داشتنی باشد. البته از دیگر نکات مهم در مورد این غذا، سبک تهیه و مدت زمان کوتاه پخت آن به شمار می آید که به نظر می رسد. آشپزان اهوازی با ترکیب موادی همچون گوشت، فلفل دلمه ای، رب گوجه فرنگی، گشنیز، نمک، فلفل، سیر، پیاز، آرد، روغن، کره و سیب زمینی به تهیه و طبخ سمبوسه می پردازند. البته با توجه به ذائقه ی افراد خانواده می توان برخی از مواد اولیه ی پیشنهادی را حذف یا جایگزین کرد.

پیشنهاد اتاقک برای یک وعده مازندرانی

غذاهای محلی غذاهایی هستند که در محل ها و مناطق مختلف ایران طبخ می شود. با در نظر گرفتن مواد اولیه ای که در آن منطقه وجود دارد پخته می شوند. پیشنهاد می کنیم حتما این غذا ها را مطالعه کرده و برای تنوع غذایی خود از این غذاها استفاده کنید. در نظر داشته باشید که ما ایرانیان چندین نوع ترشی بسیار خوشمزه را در لیست غذاهای خود داریم که واقعا از خوردن آنها لذت خواهیم برد. اگر دوست داشته باشید می توانید کمی هم هویج به خورشت خود اضافه کنید. بعضی ها بجای استفاده از گوشت، داخل این غذا از تخم مرغ استفاده می کنند.

همچنین خوب است بدانید این غذای جنوبی با گوشت انواع ماهی خوراکی کیش، مرغ و گوشت قرمز طبخ می شود. اگر قورمه سبزی از غذاهای موردعلاقه تان است؛ بی تردید در سفر به کیش قلیه میگو را نیز باید امتحان کنید. این غذای بسیار خوشمزه از غذاهای سنتی کیش و از بهترین غذاهای جنوبی ایران است که در بسیاری از رستوران های کیش ارائه می شود. ترکیبات و رنگ وبوی آن بسیار شبیه به قورمه سبزی بوده و به خورشت میگو نیز شهرت دارد. تنها تفاوت آن را می توانیم در نوع سبزیجات به کاربرده شده و استفاده از تمرهندی یا رب انار و آلوچه و... همچنین خوب است بدانید قلیه میگو کیش طعم ملسی داشته و به آن سبزیجات کمتری اضافه می شود.