معرفی بهترین رستوان های شمال آشنایی با ۳۰ رستوران محبوب شمال مجله گردشگری اتاقک
انتشار: شهریور 30، 1402
بروزرسانی: 23 تیر 1404

معرفی بهترین رستوان های شمال آشنایی با ۳۰ رستوران محبوب شمال مجله گردشگری اتاقک

معرفی بهترین رستوان های شمال آشنایی با ۳۰ رستوران محبوب شمال مجله گردشگری اتاقک

غذایی که به همین آسانی آماده می شود دوپتی نام دارد و یکی از غذاهای سنتی و محلی شهرهای مازندران است. مقصدمان شیراز است و می خواهیم در کنار مردم خونگرم و باصفای شیراز، انواع پلو، از جمله شیرین پلو، آلبالو پلو و ... جالب است بدانید که شیرازی ها، هر روز صبح در وعده صبحانه شان آش سبزی و در وعده های عصر، کاهو و ترشی می خورند. اغلب غذاهای اصیل شیراز، شیرین است، چراکه عادت دارند در تهیه آن ها شکر یا یک چیز شیرین به کار ببرند.

  • به غیر از آبگوشت در این استان غذاهای سنتی زیادی وجود داشته که به مرور زمان فراموش شده اند یا کمتر در سفره ها دیده می شوند.
  • چزنک رغو یک میان وعده خوشمزه است که مردم بروجرد برای خوش آمد گویی به میهمان طبخ می کنند و همچنین بسیار مقوی است.
  • داخل غذا مقداری آب می ریزند و اجازه می دهند تا خوب پخته شود .

در دقایق پایانی پخت خورش، نشاسته ذرت را در آب سرد حل کنید و در قابلمه بریزید تا به خورش شما لعاب دهد. حبوبات را به صورت جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود و زودتر بپزند. یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کنید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید.

معرفی غذاهای محلی و سنتی اصفهان

پیچاق قیمه سنتی اردبیل شبیه خورش خلال کرمانشاهی است با این تفاوت که در آن از تخم مرغ استفاده می شود. این غذای محلی از غذاهای اعیانی اردبیل به شمار می آید که بیشتر در مجالس و مهمانی ها سرو می شود. علت اصلی معروف بودن شله اصل مشهدی این است که مشهدی ها روی شله خورشت قیمه هم می ریزند که باعث خوشمزه تر شدنش می شود. توصیه می کنیم که اگر فکر می کنید ترکیب قیمه با آش کمی عجیب است، حتماً در سفر به مشهد آن را امتحان کنید چون به احتمال خیلی زیاد نظرتان عوض می شود و عاشق این غذا می شوید.

انواع ترشی و شور از غذاهای ایرانی

برای تهیه خورشت بادمجان کباب از بادمجان، گردو، رب انار، گوجه فرنگی و سبزی های معطر استفاده می شود. اگر سمت شهرستان آباده شیراز بروید و یک غذای محلی درخواست کنید، احتمالاً به شما پلو اسفندی را پیشنهاد دهند. این پلو با هفت غله مانند عدس، لوبیا، نخود، ماش، جو و گندم درست می شود؛ میخک پودر شده و ادویه پلویی نیز جزو ترکیبات حذف نشدنی آن است. گوشت گوسفند را نیز در کنار آن به همراه پیاز و ادویه مخصوص تفت داده شده، قرار می دهند که طعم آن بی نظیر است.

چند نوع برنج داریم؟

مواد به کار رفته در این غذا، لوبیا، گوشت، تره، جعفری، شنبلیله، لوبیا سفید، برنج، پیاز و ادویه است. پس اگر از مسافران تور کیش هستید یا اصلا خودتان می خواهید به این جزیره دیدنی سفر کنید و طعم های تازه این منطقه را کشف کنید، این مطلب از مجله گردشگری لست سکند را از دست ندهید. در اینجا قرار است با غذاهای محلی کیش که خاص و جذاب هم هستند، بیشتر آشنا شویم. امتحان کردن غذاهای محلی و خاص هر دیاری یکی از تجربیات متفاوت سفر و از جاذبه های گردشگری هر مقصدی است، و گردشگران علاقه دارند هنگام مسافرت غذاهای محلی را امتحان کنند.