معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی 11 غذای محبوب
انتشار: فروردین 26، 1401
بروزرسانی: 23 تیر 1404

معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی 11 غذای محبوب

معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی 11 غذای محبوب

اگر قصد دارید تا برای شام یک غذای نونی و جدید بپزید پیشنهاد می کنم حتما ماچاکا را امتحان کنید. در ادامه با اسنپ اکسپرس مگ همراه باشید تا با این غذای خوشمزه آشنا شوید. موساکا یک غذای بسیار ساده و خوشمزه یونانی است که مانند لازانیا پر از لایه های خوشمزه و جذاب است با این تقاوت که در موساکا به جای ورقه های لازانیا، از بادمجان استفاده می شود. این غذای سالم و محبوب، سرشار از طعم های جذابی است که همه را عاشق خود می کند. موساکا یکی از خوشمزه ترین غذا های دنیا است که مواد اولیه اصلی آن بادمجان است.

  • نان تست فرانسوی یک خوراکی سرخ شده است که دو تکه نان تست را با کره بادام زمینی یا مربای کایا مخلوط می کنند.
  • مقداری سوسیس را به شکل دلخواه ( خرد شده یا درسته) در تابه بریزید و تفت دهید.
  • لوبیا پلو یکی دیگر از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که سرو کردنش رسم و رسوم خاصی هم دارد.
  • موساکا در کشورهای خاورمیانه، شام، یونان و کشورهای حوزه بالکان از محبوبیت بسیاری برخوردار است.
  • روش درست کردن مرغ خامه ای به سبک ایتالیایی \xa0 این بار با مرغ یک غذای خارجی را به شما آموزش می دهیم همراه ما باشید با\xa0روش درست کردن مرغ خامه ای به سبک ایتالیایی در ادامه مطلب .

رستوران اژدهای طلایی یکی از رستوران های چینی شهر تهران و البته یکی از قدیمی ترین ها نیز هست. رستوران اژدهای طلایی اولین رستوران چینی در تهران که در سال 1347 تأسیس شده است. این مجموعه از سال 1347 کار خود را با آشپزهای خارجی و کارآزموده شروع کرد و خیلی زود طرفداران خود را پیدا کرد.

– پاستل د ناتا – پرتغال

تخم مرغ پخته در آووکادو، یک صبحانه بسیار ساده با طعم خامه ای و خوشمزه است. مواد تشکیل دهنده این صبحانه لذیذ و لاکچری، آووکادو، تخم مرغ، پاپریکا، کالباس، نان سوخاری و سیر سرخ شده است. برای تهیه آن، یک بسته سبزی کوکو را از یخچال بیرون بیاورید و کمی ادویه و چند دانه تخم مرغ به آن اضافه کنید.

جذب ۳۸۰۰ فرد دارای معلولیت با برگزاری آزمون استخدامی

دستور تهیه یکی دیگر از 15 غذای خوشمزه دنیا را در ادامه  خواهیم خواند. اگر برای مهمانی آخر هفته ذهنتان درگیر این است که شام چی بپزم، حتما این کوفته نروژی را امتحان کنید. بعد از پخته شدن آن ها را له کرده و با کره ذوب شده فراوان و نمک و فلفل مخلوط کنید.

در ترکیه سراغ چه غذاهایی برویم؟

این غذا را معمولاً در مهمانی ها و در مجالس مهم سرو می شود. برای پخت این غذا شکم یک مرغ درسته را خالی می کنند و با مواد مخصوص پر می کنند. این مواد مخصوص از سبزیجات، پیازداغ، اناردون، گردو، زرشک یا آلوچه، قیسی، آلو و آب نارنج تشکیل می شود. به هر گوشه از ایران که سفر کنید اقوامی را می بینید که با توجه به طبیعت و فرهنگشان غذاهای سنتی لذیذی دارند. بین هزاران غذای محلی و سنتی چندین غذا به دلیل طعم خیلی خوبی که دارند از غذاهای دیگر معروف تر ند و تعداد طرفدارانشان هم بیشتر است.