
بروزرسانی: 23 تیر 1404
معرفی کامل غذاهای محلی رشت متنوع و لذیذ مجله گردشگری اتاقک
معرفی کامل غذاهای محلی رشت متنوع و لذیذ مجله گردشگری اتاقک
این موضوع در گویش، پوشش و همچنین غذاهای محلی این استان کاملاً مشهود است. به همین خاطر توصیه می کنیم در سفر به این استان رژیم غذایی یا گیاهخواری خود را کنار بگذارید و غذاهای محلی سیستان و بلوچستان را امتحان کنید. برای تهیه آش یارمه به بلغور گندم، نخود، دوغ، نعنا، پیاز نیاز است. اگر سبزی محلی در دسترس نباشد می توان این آش را با اسفناج هم درست کرد. به دلیل وجود دوغ در ترکیبات آش یارمه، این آش طعم تقریباً ترشی مشابه آش دوغ اردبیل دارد. آبگوشت قنبید غذایی لذیذ و مقوی است که در کنار نان سنگک، ترشی، سبزی خوردن و دوغ به یک وعده غذایی دل چسب (مخصوصاً در ظهر جمعه و کنار خانواده) تبدیل می شود.
- برای تهیه کله جوش باید کشک ساییده شده یا کشت آماده را با سبزی خشک، روغن، نعنا و سیرداغ بپزید و اگر دوست داشتید به آن کمی مغز گردو هم اضافه کنید.
- مواد اصلی این غذا برگ سیر است و فقط در فصل پاییز و زمستان پیدا میشود که میتونیم برای تهیه سیرواویج ازش استفاده کنیم.
- اصفهان شهر فیروزه ای آبی با تاریخ اصیل ایرانی، همواره با غذاها و خوراکی های خوشمزه و خاص از گردشگران زیادی پذیرایی می کند.
- پرسنل این رستوران، لباس های زیبای سنتی پوشیده اند و همین امر نیز باعث جذابیت این رستوران می شود.
سوراغ در واقع یک نوع دسر معروف در استان هرمزگان است که برای طعم دادن به غذاهای دیگر و همراه غذای اصلی میل می شود. خورش ساک از ترکیب گوشت بره، روغن، سیر، پیاز، اسفناج، آرد و نخود به عمل می آید و با پلو یا زرشک پلو سرو می شود. این غذای محلی در ظاهر شبیه استانبولی است با این تفاوت که نوع اصیل آن در دریگ های سنتی به اسم “قازان” پخته می شود.
کافه گل رضاییه ، کافه ای قدیمی و نوستالژیک در تهران
مواد اولیه برای تهیه این خورش وسوسه انگیز مرغ یا اردک خرد شده، آب انار، آب پرتقال، زعفران، پیاز، آلو و گردو کوبیده شده است. جالب است بدانید که آغوز مسما یکی از مقوی ترین غذاهای سنتی مازندران نیز هست زیرا محلی ها برای طبخ آن از گوشت اردک تازه استفاده می کنند. مارگوگ یا مرقوق جزو غذاهای عربی محسوب می شود که دستور پخت آن در کیش با توجه به طبع غذایی افراد کمی تغییر پیدا کرده است. مارگوگ بر خلاف غذاهای سنتی کیش با گوشت بره طبخ می شود و در آن سبزیجات تازه حرف اصلی را میزنند.
راهکار های کاهش هزینه های سفر 10 روش برای سفر ارزان
تصور کنید به محض ورود به رستوران، قرار است دست هایتان را با بهارنارنج بشویید و اصیل ترین غذاهای گیلانی را سفارش دهید! این رستوران در محدوده ی شهرک غرب واقع شده و گزینه ای عالی برای وقت گذراندن با دوستان و خانواده، به بهانه ی صرف یک غذای شمالی است. یکی از رستوران های سنتی گیلکی در تهران که به جرئت می توان آن را در صدر لیست بهترین رستوران های تهران قرار داد، رستوران گیلانه جردن است. دکوراسیون سنتی رستوران گیلانه در تهران شما را غافلگیر می کند.
شباهت ظاهری این خورش با خورشت فسنجان به قدری است که برخی این دو را به یکدیگر اشتباه می گیرند. در انار بیج بر خلاف فسنجان، از سبزیجات متعدد و خوش طعم برای پخت آن استفاده می شود. این غذا که با اسم گوشت لوبیا هم شناخته شده است، شباهت زیادی به حلیم دارد. ترکیبات اصلی یخنی لوبیا شامل گوشت، سبزیجات، برنج، لوبیا و ادویه های خاص می شود. این ترکیبات پخته شده را خوب له می کنیم تا مانند حلیم یک دست شود.