معرفی 23 مورد از معروف ترین غذاهای محلی شمالی + عکس سفرزون
انتشار: مرداد 08، 1400
بروزرسانی: 23 تیر 1404

معرفی 23 مورد از معروف ترین غذاهای محلی شمالی + عکس سفرزون

معرفی 23 مورد از معروف ترین غذاهای محلی شمالی + عکس سفرزون

این غذای اردکانی بر خلاف نام خود، بدون میوه سیب تهیه می شود. درواقع به ترکیب سیب زمینی و بادمجان پخته به همراه ارده، سیب بادمجان گفته می شود. طرز تهیه این غذا، مشابه کشک بادمجان است؛ یعنی ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و با سیب زمینی های پخته له می کنند. وقتی که ترکیب حاصل یکدست شد، نمک و فلفل به آن اضافه می کنند و دوباره با هم مخلوط می کنند. پس از آنکه ترکیب موردنظر به دست آمد، ارده را به عنوان سس این غذا روی آن می ریزند و سپس با نان سرو می کنند.

  • مواد اولیه این آش شامل برنج، گوشت گردن، لپه، سبزی (شوید و ترخون)، ماست ترش و پیاز داغ می شود.
  • اگر به زودی عازم سفر به گرجستان هستید و ذائقه منعطفی هم دارید، تا پایان این مطلب از لست سکند همراه ما باشید؛ چرا که به طور مفصل به معرفی غذاهای گرجستان پرداخته ایم.
  • نادر میرزا قاجار از نوادگان فتحعلی شاه و از جمله فرهیختگان قاجار بود.
  • یخنی لوبیا یکی از غذاهای اصفهانی است که شباهت زیادی به حلیم دارد و به اسم گوشت لوبیا هم شناخته می شود.
  • سپس ریواس را پوست بگیرید و آن را به ابعاد مکعبی برش بزنید و به مخلوط سبزی و پیاز داغ بیفزایید تا تفت مختصری بخورد.

از دیگر مواد تشکیل دهنده خورش سیرابیج، تخم مرغ است که در کنار برگ سیر، به عنوان غذایی مقوی و سرشار از مواد معدنی شناخته می شود. این غذا را می توان با کته شمالی دودی، زیتون پرونده و نارنج برای چاشنی بیشتر آن سرو کرد. از بهترین غذاهای ایرانی تابستانی می توان به «آلبالو پلو» اشاره کرد. در طرز تهیه آلبالو پلو می توان از انواع گوشت قرمز و سفید استفاده کرد. در لیست غذاهای ایرانی، «خورش کدو سبز» را با اسم «خورش کدو مسما» هم می شناسند.

کاروانسراها، نمادی از مهمان نوازی ایرانیان

ایرانی ها به دو دسته تقسیم می شوند؛ آن هایی که عاشق و شیفته کله پاچه هستند و کسانی که از این غذا متنفرند! از نظر گردشگران هم این غذا بدمزه ترین و عجیب ترین غذای ایرانی است. بنابراین در اکثر مناطق ایران از بستنی اکبر مشتی به عنوان معروف ترین بستنی سنتی ایرانی یاد می کنند.

انواع اشکنه ایرانی

آش سبزی یکی از قدیمی ترین و خوشمزه ترین آش های سرزمینمان است که برای اولین بار در شیراز پخته شد. همانطور که ظاهر از نام این آش متوجه شدید از انواع سبزیجات پخته می شود.در ساخت آش سبزی باید سبزیجات تازه استفاده کرد. این غذاهای سنتی با خاطرات کودکی ما گره خورده و متاسفانه خیلی از آن ها رو به فراموشی اند. کدام یک از این غذاهای سنتی ایرانی را امتحان کردید؟ نظرات خود را در قسمت دیدگاه های پلازا بنویسید. تجربه چشیدن طعم و مزه غذاهای جدید همیشه هیجان انگیز و بسیار لذت بخش خواهد بود. برای اینکه بدانید محبوبترین غذاهای محلی ایران کدامند با ما همراه باشید.

هفت دلیل محبوبیت غذاهای سنتی ایران

این غذا در کنار برنج اصل شمالی که کته شده، طعمی دلنشین دارد. شاید برای اولین بار که ظاهر این غذا را ببینید، فکر کنید یک غذای فست فودی است اما قایرمه همان کنگر سرخ کرده است. قایرمه را با کته یا نان سرو کنید تا یک وعده غذایی کامل برای سفره شما باشد.