
بروزرسانی: 23 تیر 1404
۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن ها دستور پخت + ویدیو کجارو
۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن ها دستور پخت + ویدیو کجارو
آب نارنج، نمک، فلفل و زردچوبه هم طعم دهنده های اصلی این غذا هستند. سیر قلیه مثل خیلی از دیگر غذاهای گیلانی با برنج خورده می شود و نیازی هم نیست که نگران بوی سیر باشید، چون بعد از خوردن این غذا دهانتان بوی سیر نمی گیرد. همان طور که از نامش پیداست، پایه اصلی این غذای خوشمزه ارده است.
- بادمجان نیز مانند تمام خورشت های ایرانی غلیظ است و همراه با برنج و قاشق صرف می شود.
- عدس نارنجی و ریزی که معمولا جدی گرفته نمی شود، ماده اصلی برای تهیه این غذا از لیست غذاهای ساده و ارزان خوزستانی ست.
- سوپ لانه پرنده را احتمالا تنها در کارتن ها دیده اید، اما این سوپ یکی از غذاهای خوشمزه در چین به شمار می رود جایی که یک لانه متوسط پرنده به قیمتی بالغ بر ۲۰۰۰ دلار به فروش می رسد.
- پیت برگر گیاهی را هم می توان با ترکیب سبزیجات با تخم مرغ، آجیل یا آرد آجیل و چاشنی درست کرد.
در نهایت باز هم پنیر را اضافه کنید و در فر یا ماکروفر قرار دهید. در لیست غذاهای ایرانی ، حلیم ها بیشتر به عنوان صبحانه یا سحری و افطاری در ماه رمضان سرو می شوند. آبگوشت از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلف تهیه می شود.
رستوران های ترکمنی مشهد
فروکتو الیگو ساکارید و مانان الیگوساکارید برای حمایت از سلامت فلور روده اضافه شده اند. این فرمول حاوی مقادیر زیادی از اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است. به دلیل داشتن ماهی سالمون و روغن ماهی سالمون سبب می شود پوست حیوان شما براق شود. ترکیب این غذا حاوی بیوتین، روی و مس با قابلیت جذب بالا است که به یک پوست سالم و مویی زیبا کمک می کند.
ماکرون: فرانسه کنار ارمنستان است
حمص، تقریبا یک غذای مشترک بین اکثر کشورهای خاورمیانه است. این غذا بیشتر به عنوان غذای لبنانی در بین مردم جا افتاده است. این خوراک لذیذ را می توان به عنوان غذای اصلی یا چاشنی، همراه با نان پیتا سرو نمود. اگر هم گیاه خوارید و هم به دنبال لیست غذای کم خرج برای خود می گردید، این غذا جای ثابتی در سفره شما پیدا خواهد کرد.
سوپ کلم یکی از خوشمزه ترین غذا های دنیا است که شما می توانید آن را به عنوان یک پیش غذای لاکچری در دورهمی های خود بپزید. بجز دیزی و خورشت های قورمه سبزی و فسنجان، انواع کباب ها را نیز می توان در بین بهترین غذاهای سنتی ایرانی قرار داد. در صورتی که می خواهید ته دیگ داشته باشید، مقداری آب و روغن به همراه کمی کنجد، ته یک قابلمه دیگر بریزید و سیب زمینی یا نان را ته قابلمه بچینید. برنج آب کشیده شده را به قابلمه ته دیگ دار منتقل کرده و داخل همان قابلمه دم بگذارید.