
بروزرسانی: 23 تیر 1404
۵۱ غذای محبوب ایرانی لیست معروف ترین ها و خوشمزه ترین ها سفره ایرانی
۵۱ غذای محبوب ایرانی لیست معروف ترین ها و خوشمزه ترین ها سفره ایرانی
اگر از طرفداران انواع غذا با بادمجان باشید، احتمالا اسم خاویار بادمجان به گوش تان خورده است. به عنوان یک غذای ساده و خوشمزه برای ناهار، ایگرا یا خاویار بادمجان هم لذیذ است و هم با مواد ساده ای درست می شود. در ضمن این ناهار ارزان و راحت را در مدت زمان کوتاهی هم می توانید بپزید. ته چین مرغ شاید یک غذای دیرینه و پرطرفدار ایرانی باشد، اما برای بسیاری از خانواده ها هنوز در لیست انواع غذا برای ناهار قرار ندارد و معمولا فقط در مهمانی ها سرو می شود. از همین رو این غذا در لیست غذای جدید برای ناهار قرار گرفته است.
- توصیه می کنیم که وعده شام را از رژیم غذایی تان حذف نکنید بلکه در این وعده غذایی از غذاهای سبک و مقوی برای انرژی رساندن به بدنتان کمک بگیرید.
- پیش غذا ایرانی تنوع زیادی دارد و شامل خوراک های مختلفی نظیر کشک بادمجان (مشهورترین پیش غذای ایرانی)، میرزا قاسمی، کله جوش، آبدوغ خیار، انواع کوکو، انواع دلمه و … می شود.
- شاید یکی از دلایل این موضوع نیاز به مهارت و البته زمان و حوصله ی زیاد برای طبخ این غذا باشد.
- برخی از روزهای تعطیل، صفی طولانی از مردم جلوی این رستوران تشکیل می شود.
شیرازی ها برای مناسبت های خاص مثل شب چهارشنبه سوری، شام شب عید، شب یلدا و اعیاد دیگر کلم پلو را به عنوان یک غذای مجلسی و محبوب می پزند. در اصل این غذا، پای ثابت مهمانی ها و دورهمی های شیرازی ها برای شام و ناهار است. در طرز تهیه کلم پلو شیرازی از کلم سر یا کلم قمری استفاده می شود و گوشت به کار رفته در این غذا هم به کوفته قلقلی یا کوفته ریزه است. ادامه مراحل تهیه این غذا برای ناهار را در مقاله طرز تهیه کوفته هلو بخوانید. کوفته هلو را در سس مخصوص که در آن از رب گوجه فرنگی، سس انار یا سرکه و شیره به عنوان چاشنی استفاده می شود، می پزند.
ماش پلو
با رسپی پیشنهادی ما می توانید یک گزینه جدید برای مهمانی هایتان روی میز داشته باشد تا با طعم جذاب و منحصر به فرد آن مهمانانتان را غافلگیر نمایید. توفو یک غذای گیاهی اسـت کـه از شیر سویا درست میشود و آهن بالا و چربی کم و کالری پایینی در خود دارد ودر کل ارزش غذایی آن بسیار بالا اسـت. این غذا بـه شکل سنتی در کشور هـای کره، ژاپن و چین با رشته هاي مختلف و سبزی هاي فصلی آماده می شود. توفوی سفید کـه برش می خورد و قطعه قطعه می شود و می تواند جدا سرخ و سوخاری شود یا همراه با سبزیجات در تابه بچرخد، طعم و حالت غذا را دلپذیرتر می کند. اگر علاقه مند به غذاهای فست فودی هستید، پیشنهاد می کنیم سری به فود کورت لاله پارک تبریز بزنید.
طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی
این غذای پرطرفدار انواع مختلفی دارد و مواد اولیه آن ها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می شود. اگر بخواهیم طعم اصیل غذای ایرانی را به توریست ها بچشانیم، دیزی یا آبگوشت به عنوان اولیت گزینه به ذهنمان می آید. غذایی که از بدو کودکی در جمع های خانوادگی و آداب سنتی در ذهن ما نقش بسته است و از غذاهای محبوب محسوب می شود. قورمه سبزی امروز در شهرهای مختلف ایران طبخ می شود و هر شهر بسته به سبزی های منطقه خود این خورش را به شیوه ای متفاوت درست می کند. قرمه سبزی را در بهار شمال ایران با سبزی خوردن تازه صرف کنید، در تابستان غرب کشور با ماست محلی، در پاییز جنوب با سالاد شیرازی و زمستان شرق با ترشی محلی.
ماچاکا مکزیکی (خوراک گوشت گاو)
«کشمش پلو» یکی از غذاهای مجلسی ایرانی با طبع گرم است که همراه با گوشت، مرغ، گوشت چرخ کرده یا کوفته قلقلی به صورت مخلوط یا جدا تهیه می شود. این غذا در شهرهای مختلف به شیوه های مشابه و اندکی تفاوت در جزییات، طبخ و سرو می شود. اگر به دنبال یک غذای جدید و خوشمزه برای ناهار هستید، پیشنهاد می شود این غذای مازندرانی را امتحان کنید. کمی گوشت را با دست در این مواد بچرخانید تا تمام قسمت ها آغشته شوند.