
بروزرسانی: 23 تیر 1404
10 مورد از خوشمزه ترین غذاهای محلی در جنوب كشور بلاگ ایران هتل آنلاین
10 مورد از خوشمزه ترین غذاهای محلی در جنوب كشور بلاگ ایران هتل آنلاین
استان سرسبز گلستان به مرکزیت شهر گرگان، در شمال کشور قرار دارد. وجود قومیت های گوناگون و موقعیت جغرافیایی استان گلستان در حاشیه شرقی دریای خزر، فرهنگ و ذائقه غذایی خاصی را در این منطقه خلق کرده است. غذاهای محلی گلستان، بسیار متنوع هستند و تجربه ای فراموش نشدنی از سفر به این استان را برای شما به ارمغان خواهند آورد.
- سفر به شهرهای جنوبی ایران سفری پر از مزه های بی نظیر است و چشیدن غذاهای محلی در این منطقه، لذت سفر را دوچندان می کند.
- کشمش پلو یکی از معروف ترین غذاهای سنتی اردبیل به شمار می آید.
- البته اگر افریقایی ها این غذا را با برنج ایرانی تهیه کنند، فکر می کنم یک طعم فوق العاده تری را تجربه کنند.
- برای معرفی انواع غذاهای محلی آذربایجانی آش ها یکی از اصلی ترین غذاهاست.
فیله های مرغ مزه دار شده را وقتی با حرارت آتش می پزید، انگار معجزه شده باشد! طعم و مزه خوب این غذا و به صرفه بودن هزینه تهیه و تدارک آن، باعث محبوبیت آن بین ما ایرانی ها شده است. اگر از عاشقان کباب هستید و از خوردن آن سیر نمی شوید می توانید به شهر تبریز سفر کنید به جای اینکه کباب را به شکل سیخی بخرید، متری سفارش دهید و شادی سفرتان را چند برابر کنید.
تنظیم میزان نمک و چربی در غذاهای سنتی
اینکه چرا با وجود دستورپخت های مختلف در دسترس، باید کتاب آشپزی بخریم و بخوانیم سؤالی اساسی است. در پاسخ به آن می توان گفت کتاب های آشپزی حاصل سال ها کار و تجربه یک آشپز کارکشته است. فردی که به آشپزی فراتر از شغل نگاه می کند و به دنبال انتقال تجربه و هنر خود در این رشته است. بالیق نوعی ماهی کبابی است که با سسی ترش طعم دار شده و بر روی منقل تهیه می شود. این بار نه تنها با اسمی آشنا، بلکه شکل و طعمی دوست داشتنی طرفید! همان طور که نامش نشان می دهد سبزی قورمه، بسیار به قورمه سبزی ما ایرانی ها شباهت دارد.
طرز تهیه انواع شیرینی ساده و خوشمزه
شما می توانید در مقاله جامع کجارو با انواع کوفته ها در ایران و طرز تهیه کوفته تبریزی آشنا شوید و آن را در خانه درست کنید تا از طعم یک کوفته خوشمزه و مجلسی لذت ببرید. حتی اگر گیاه خوار یا عاشق سبزی جات هستید، غذاهای محلی رشت شما را راضی می کنند. یکی از اصیل ترین غذاهای محلی رشت، باقلا قاتق است که غذایی خوشمزه به خصوص برای عاشقان خورش به شمار می رود. در پخت این غذا خبری از گوشت نیست، اما باقلا پوست کنده، سبزی، تخم مرغ، سیر و ادویه جات به طرز شگفت انگیزی با یکدیگر ترکیب می شوند و غذایی دوست داشتنی با طعمی متفاوت ایجاد می کنند. این غذا بسیار سبک است، پس اگر به دنبال یک وعده خوشمزه، سبک و کم چرب هستید، حتما باقلا قاتق را امتحان کنید. برخی تخم مرغ را داخل این خورش می شکنند تا پخته شود، اما برخی دیگر به صورت نیمرو، هنگام سرو روی خورش می گذارند.
رستوران بلوط اربه کله
در قابلمه ای اجازه دهید لوبیاها همراه با پیاز و گوشت ها به جوش بیاید. در مرحله بعد باید آب آن را خالی کنید و آب جدیدی را به ترکیبتان اضافه کنید. کاشان یکی از قدیمی ترین شهرهای ایران است؛ همین موضوع سبب شده است تا فرهنگ غذای بسیار غنی ای هم داشته باشد.