
بروزرسانی: 23 تیر 1404
31 از بهترین غذاهای مجلسی؛ لیست غذای مجلسی برای مهمانی گل من و تو
31 از بهترین غذاهای مجلسی؛ لیست غذای مجلسی برای مهمانی گل من و تو
در اکثر مهمانی ها و جشن ها زرشک پلو با مرغ را طبخ می کنند زیرا غذایی مجلسی بوده و طرز تهیه ی ساده و ظاهر و طعمی عالی دارد. این غذا به عنوان غذایی در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها قرار می گیرد که به همین دلیل متوجه می شویم که غذای محبوبی است. کباب ها از لذیذترین غذاهای ایرانی اند که در جهان هم محبوبیت زیادی پیدا کرده. چون این غذای لذیذ پخت راحتی دارد و به وسایل پخت و پز زیادی نیاز ندارد یکی از غذاهای ثابت در سفر و طبیعت گردی است. با جمع کردن هیزم یا خریدن ذغال خیلی راحت می توانید یک آتش کوچک در منقل یا باربکیو های مناسب درست کنید و یک کباب خوشمزه و پرطرفدار در دل طبیعت نوش جان کنید. در هنگام درست کردن آتش مراقب باشید به طبیعت آسیب نرسانید و بعد از تمام شدن پیک نیک آن را خاموش کنید.
- برای مطالعه\xa0طرز تهیه ۲ مدل کوفته بوقلمون و گیلاس در فر و در قابلمه و نکات مهم تهیه آن روی لینک مطلب کلیک کنید.
- جامعه ی ایرانی \xa0به خاطر ماهیت خنک و فوق العاده دلنشین آب دوغ خیار آن را در این فصل مصرف می کنند.
- مسافران و گردشگران می توانند در کنار گشت و گذار در جاهای دیدنی و باستانی شیراز، برای صرف غذا یکی از بهترین رستوران های شیراز را انتخاب کنند.
- برای پخت دلمه کلم موادر دلمه در برگ های ظریف و خوش مزه کلم سفید پیچیده و پخته می شود.
در طرز تهیه آبگوشت گندم از نخود یا لوبیا به همراه گوشت قرمز و گندم استفاده می شود. کاشانی ها در منوی غذای ایرانی سنتی خودشان، یک خورش اصیل به نام «گوشت و لوبیا» دارند که معمولا به عنوان غذای نذری به کار می رود. همان طور که از اسم این غذای ایرانی پیداست، گوشت و لوبیا مواد اصلی طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا است. از انواع غذای ایرانی که کاملا سنتی و اصیل است می توان به «کال جوش» یا «کله جوش» اشاره کرد. طرز تهیه کال جوش به عنوان یک غذای ساده نونی و بدون گوشت، بسیار ساده است و حتی می توان از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کرد. در طرز تهیه خورش فسنجان، نکته مهم، به روغن افتادن غذا است.
غذاهای محلی چابهار
طعم و مزه خوب این غذا و به صرفه بودن هزینه تهیه و تدارک آن، باعث محبوبیت آن بین ما ایرانی ها شده است. کباب برگ یکی از اعیانی ترین کباب های ایرانی است که هم می توانید در خانه به راحتی آن را تهیه کنید و هم در همه ی رستوران ها پیدا می شود. از آنجایی که کباب برگ از گوشت یکدست گوساله تهیه می شود، یکی از غذاهای مجلسی بین کباب های ایرانی به شمار می رود.
غذاهای مجلسی؛ هویج پلو تبریزی
خورش ناردون یکی از غذاهای شمالی است که معمولا در فصل پاییز تهیه می شود. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به فسنجان دارد و معمولا با گوشت مرغ، اردک یا غاز تهیه می شود. وجود رب انار، آب انار و دانه های انار در این غذای خوش آب و رنگ، باعث ایجاد طعم فوق العاده ای در آن می شود. از آنجا که در فرهنگ ایرانیان ناهار وعده اصلی محسوب می شود، پختن غذا برای ناهار یکی از دغدغه های اصلی اکثر خانم های خانه دار است. تهیه یک غذای ساده برای ناهار می تواند از تنوع بالایی برخورداد باشد؛ از غذا های گوشتی گرفته تا غذا های بدون گوشت که با برنج یا نان سرو می شوند.
انواع پیش غذا در کشورهای مختلف
خورشت ها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن ها با استفاده از مواد مخصوص و دستور پخت مشخصی طبخ می شوند. در طرز تهیه خورشت فسنجان ابتدا پیازها را تفت دهید و گردوهای آسیاب شده را به آن اضافه کنید، گردو که داغ شد رب انار به آن اضافه کرده و برای اینکه طعم خورشت ملس شود، کمی شکر بریزید. در نهایت گوشت را در داخل قابلمه بریزید و با مواد هم بزنید.