Page Not Found سفرزون
انتشار: آذر 01، 1401
بروزرسانی: 23 تیر 1404

Page Not Found سفرزون

Page Not Found سفرزون

این غذا در سایر استان ها و شهرهای ایران هم به روش های دیگری تهیه می شود، اما خورشت به آلوی هر شهری با دیگری فرق دارد. مواد اولیه تشکیل دهنده این غذا گوشت، به آلو، لپه، زعفران، کمی شکر، گوجه فرنگی، پیاز، ادویه و شکر است. اگر دوست داشته باشید که طعم شیرینی بیشتر احساس شود، می توانید از مقدار بیشتری شکر در آن استفاده کنید. برای پخت این غذا گوشت چرخ کرده را با آرد نخودچی ترکیب می کنند و کوفته های کوچک از آن درست می کنند.

  • برای ترش و شیرین شدن این غذا هم از سرکه و شکر استفاده می شود.
  • انگشت پیچ دسر و میان وعده ای خوشمزه است که با سفیده تخم مرغ، گزانگبین، گلاب، شکر و هل درست می شود.
  • اغلب شله ماش را در مدت طولانی و بدون هیچ سبزی می پزند و تا جایی که شبیه به حلیم گندم کش دار و نرم شود آن را به طور مداوم هم می زنند.
  • اگر به کلم پلو علاقه ندارید، احتمالاً این غذا به مزاجتان خوشایند نباشد.
  • بیشتر غذاهای سنتی و معروف ایرانی در تمام نقاط کشور طبخ می شوند و علاوه بر آن اکثر شهرها و روستاها غذاهای محلی هم دارند.

روی گوشت ها را بپوشانید و آن ها را حداقل برای پنج تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت این زمان گوشت ها را روی تخته کار قرار دهید و گوشت دنده را با بیفتک کوب بکوبید. حالا سیخ را از وسط دو استخوان دنده رد کنید و بعد گوشت ها را روی حرارت ملایم آتش کباب کنید. حین پخت دنده ها می توانید کره، آبلیمو و زعفران دم کرده را باهم مخلوط کنید و با قلمو روی کباب بمالید تا خوش عطروبو شود. گوشت خرد شده را در قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس آب لپه را خالی کنید و آن را در قابلمه بریزید و همراه با بقیه مواد تفت دهید.

رستوران های نوشهر

اگر گذرتان به رستوان اردشیر خورد و یک هنرمند یا هنرپیشه معروف را دیدید، تعجب نکنید. رستوران اردشیر شهرت بالایی داشته و میزبان هنرمندان و بازیگران معروف زیادی است. اگر به رستوران اردشیر رفتید، حتما از ماهی سفید یا مرغ شکم پر این رستوران بچشید.

خورشت قورمه سبزی؛ از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

در شیوه پخت اصیل این نوع پلو، کوفته ریزه را نیز در میان برنج می گذارند تا به همراه سایر مواد بپزد. عده ای معتقدند اگر کلم قمری در دسترس نبود، می توان کلم برگ را جایگزین آن کرد. برخی نیز در هنگام سرخ کردن کلم، آبغوره یا گرد غوره را به جای آبلیمو استفاده می کنند. معمولا در ترکیب سبزیجات این غذا، میزان شوید را کمتر از تره و ریحان در نظر می گیرند و در اضافه کردن ترخون نیز باید محتاط بود تا طعم غذا به تلخی نزدیک نشود. گوشت با استخوان، سیب زمینی و پیاز، دیگر مواد اولیه این غذای سنتی شیرازی را تشکیل می دهد. اگر بخواهید همراه با تبریزی ها به یک میان وعده یا عصرانه خوشمزه دعوت شوید، دویماج مهمان سفره خواهد بود.

یتیمک یکی از غذاهای بوشهری

انواع کباب، غذاهای سنتی و ایرانی در این رستوران سرو می شوند. پیشنهاد می کنیم اگر به این رستوران رفتید، حتما کباب بره آن را امتحان کنید. اسفناج مرجی یکی از غذاهای گیاهی مازندران است که نوع اصیل آن با اسفناج، انار، سیر و عدس درست می شود. خورش ساک یک خورش خوش عطر و طعم گرگانی است که بیشتر در مراسمات مذهبی و نذری ها پخته می شود و طعم اصیل این غذای محلی را فقط در استان گلستان می توانید بچشید. برای تهیه این غذای محلی از گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز و سماق استفاده می کنند که بسیار پرخاصیت است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.